Atenție la risipa banului public! Bugetele sunt limitate, iar premierul executant Dăncilă nu va putea ieși din ordinele jupânului Dragnea

0

Românii se află, din nou, în situația de a suporta, din păcate, dorința nocivă a șefului PSD Liviu Dragnea de a controla actul de guvernare printr-un executant fidel, în persoana Vioricăi Dăncilă.

Fără expertiză și fără alte argumente care ar fi făcut-o eligibilă în ochii românilor, Viorica Dăncilă va fi doar omul care-i va face poftele jupânului Dragnea, în vreme ce românii vor fi victimele lipsei de profesionalism dovedite de PSD.

În acest context, atragem atenția autorităților locale și județene la modul în care vor cheltui banul public, atât în ceea ce privește organizarea evenimentelor de interes major din această lună, dar și pe parcursul anului 2018.  Va fi un an dificil în care efectele măsurilor fiscale luate de Guvernul PSD Dragnea-Dăncilă vor fi resimțite de toți românii. Este nevoie de o chibzuire cât mai bună a bugetelor și de stoparea risipei de bani publici, PSD fiind expert în a face acest lucru.

Chiar și PSD trebuie să înțeleagă că bugetele nu vor suporta toate cheltuielile inutile pe care ar încerca să le facă o administrație condusă de un social-democrat.

Senator Cătălin Dumitru Toma, președinte PNL Vrancea