Actriţa Anca Sigartău spune o poveste de iubire la Focşani

0

În prima zi de primăvară, pe 1 martie, cu începere de la ora 19.00, publicul focşănean este invitat la Ateneul Popular, la spectacolul CINEMA PARADISO. Este o poveste despre iubire spusă copleşitor de sincer, cântată și dansată pe ritmuri de tango.

”Este povestea devenirii Mariei (Anca Sigartău) trecând din adolescenţă la maturitate şi a neputinţei unei mame de a-şi ajuta fata, vizualizată cu graţie de o balerină (Ioana Macarie). Povestea este spusă şi de cei doi cântăreţi Simonida Lutescu şi Lucian Corchis, solişti ai Operei Naţionale, Partitura muzicală este interpretată cu deosebită măiestrie de către Cvintetul Elite, condus de Cristian Balaş”, ne spune directorul Ateneului, Valentin Gheorghiță.
Regia si scenografia spectacolului poartă semnatura lui Marcel Stanciucu, un mai vechi colaborator al Ateneului Popular.

“Eu am gasit muzica lui Piazzolla, mai ales lentoarea şi tristeţea ei, extrem de asemănătoare cu starea de spirit a vremurilor noastre. Aici în România”.

Biletele la spectacol se găsesc la Agenţia Ateneului Popular. Acestea costă 35 lei pentru adulti şi 20 lei pentru elevi, studenţi.

Legendă FOTO: Facebook Anca Sigartău