Stan Gheorghiu va fi înmormântat duminică

0
19

Fostul fotbalist și președinte al Asociației Județene de Fotbal, Stan Gheorghiu va fi înmormântat duminică, în Cimitirul Nordic din Focşani. Sicriul cu trupul său neînsufleţit se află depus la capela cimitirului. Fostul mare portar, care nu împlinise 67 de ani, s-a stins din viaţă miercuri, la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean din Focșani, în urma unui infarct.

În memoria fostului mare portar, președintele Comisiei de Fotbal în Sală din cadrul AJF Vrancea, Jani Oltianu, a decis să amâne toate partidele de minifotbal programate pentru finalul săptămânii. Finalele la Cupa Firmelor și partidele de la Cupa Fair-Play vor avea loc la o dată ulterioară.

Stan Gheorghiu s-a născut în Galați și a jucat ca portar la echipe din Galați, Arad și Focșani. Acum 40 de ani s-a stabilit definitiv în orașul de pe Milcov. Chiar dacă a fost portar, Gheorghiu se mândrea cu faptul că a înscris 17 goluri. După retragerea din cariera de fotbalist, el a devenit antrenor dar a activat și ca președinte al clubului din Focșani, observator federal și președinte al Asociației Județene de Fotbal. A fost cel mai longeviv președinte al AJF Vrancea, el deținând această funcție în perioada 1991-2010.