NEWS ALERT

Oferte speciale, de aniversare, la un cunoscut club de forță-fitness din Focșani

Editor Vrancea24
07:52, 19 mai 2017
Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de sport din Focșani, cu aparate de forță, instructori de fitness și aerobic, împlinește 20 de ani. Clubul Attila a pregătit surprize pentru clienții săi actuali dar și pentru cei care vor să facă mișcare, de acum înainte. La împlinirea a 20 de ani de existență, clubul focșănean asigură promoții pentru toți cei care îi trec pragul.
”Clubul Attila se îmbracă de sărbătoare. În atenția tuturor membrilor Clubului și viitorilor membri, începând de astăzi, 18.05, toate înscrierile, toate cotizațiile, indiferent de luna pentru care se vor face, participă la tombola Clubului. Nu există bilete necâștigătoare.

Premiul 3 – un abonament pentru 2 săptămâni;
Premiul 2 – un abonament pentru o lună;
Premiul 1 – un abonament complet pentru o lună la sala de forță și cardio-aerobic.

Restul premiilor constă în tricouri inscripționate de Club. Nu ratați ocazia, vă așteptăm cu drag!”, scriu reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.
De asemenea, clientele clubului beneficiază de o invitație specială pentru sâmbătă, 20 mai. ”În cadrul manifestărilor dedicate aniversării Clubului nostru, anunțăm fetele că sâmbătă, programul de aerobic și cel de power yoga, ținut de Veneția, se va ține în aer liber, într-o locație care sigur va plăcea tuturor. Veneția vă invită în grădina casei sale. Adresa este Câmpineanca, str.Ghioceilor nr.7”, precizează conducerea clubului.  

Citeste si: