NEWS ALERT

FOTO VIDEO Secretarii de municipii din România au dezbătut la Focșani proiectul Codului Administrativ

Stefan Borcea
18:57, 12 octombrie 2017

Secretarii de municipii din țară s-au reunit astăzi la Focșani în cadrul Asociației Secretarilor de Municipii din România. Alegerea ca Focșaniul să fie gazda acestui eveniment nu a fost întâmplătoare, având în vedere că anul trecut a fost ales în funcția de președinte al Asociației Secretarilor de Municipii chiar secretarul Primăriei Focșani, Eduard Marian Corhană. În deschiderea lucrărilor s-au adresat invitaților din țară prefectul Sorin Hornea și primarul Cristi Misăilă.

Ședința a avut loc în sala mare a  Consiliului Județean Vrancea și în cadrul acesteia s-a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli, dar au fost dezbătute și subiecte de interes, cum ar fi, spre exemplu, implicațiile proiectului codului administrativ asupra administrației publice locale.

Conf. Univ. dr. Nicoleta Miulescu, care este vicepreședinte al Asociației Secretarilor și totodată secretar al municipiului Craiova a vorbit pe larg despre noutățile din Codul Administrativ, una dintre ele fiind procedura de validare a mandatelor consilierilor locali, prin hotărâre a instanței de judecată, un subiect fierbinte la Focșani.

Citeste si: